Volg ons en praat mee!
FDBCK is een nieuw feelgood-merk, een hip mooi label dat voor het goede doel producten op de markt brengt. Het 1e FDBCK-product is Topkoks voor thuiskoks. Natuurlijk mét recept van FDBCK-ambassadeur Ramon Beuk. Koop het en geef 40 schoolmaaltijden aan een kind dat zo eten en onderwijs krijgt. That feeds good, zeggen wij dan!

Meer info op www.fdbck.nl
     
  NET ZO LEKKER KOKEN ALS EEN TOPKOK?

Ook dit jaar weer hebben de beste koks van Nederland hun beste recepten voor hun beste gerechten ingediend voor Topkoks voor Thuiskoks 7. Alle recepten zijn door elke thuiskok te maken, zolang je maar van lekker eten houdt! Jonnie Boer en Ramon Beuk, Julius Jaspers,  Niven Kunz en Hidde de Brabander – zij en alle andere topkoks roepen je op dit boek te kopen.

Hoe mooi dit zevende kookboek ook is, het goede doel blijft natuurlijk het belangrijkste. Want elk verkocht exemplaar levert 40 schoolmaaltijden op en daar gaat het natuurlijk om. In het nieuwe kookboek komt ook Gladys Bomu aan het woord, een moeder uit Malawi. Zij kookt samen met andere vrouwen uit haar dorp regelmatig op de school van haar kinderen. Gladys vertelt hoe belangrijk die schoolmaaltijden zijn voor de toekomst van haar dochter en zoon en al hun medeleerlingen.

De opbrengsten van de verkoop van het kookboek – waar iedereen belangeloos aan meewerkt – gaan naar het schoolvoedselprogramma van het World Food Programme (WFP) van de Verenigde Naties. Het WFP levert ook dit jaar weer in zo'n 70 landen voedselhulp aan ruim 90 miljoen mensen, vooral kinderen.

Elk jaar weer is Topkoks voor Thuiskoks een van de best verkochte kookboeken van Nederland. Dankzij de prachtige recepten en het unieke concept. Topkoks voor Thuiskoks 7 is daardoor het beste cadeau voor iedereen die van koken houdt en die het hart op de juiste plek draagt. Het boek is zoals altijd fraai vormgegeven, met prachtige foto’s en mooie achtergrondverhalen over verantwoord en ambachtelijk geproduceerd vlees, groenten, wijnen, kaas, olie en azijn.

Ook dit jaar kan niemand zonder Topkoks voor Thuiskoks!

 
     

TopkoksvoorThuiskoks
Topkoks


Ontwerp en realisatie Bloemendaalinvorm © 2015 Topkoksvoorthuiskoks.nl